Gratis verzenden en retouren * Voor 16:00 besteld, morgen in huis **
* Gratis verzending bij bestelling vanaf €50,- in NL, BE, DE & DN. Gratis retourneren bij bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland (m.u.v. (pre)sale artikelen).
 
** Op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de zending dezelfde dag verzonden. In principe wordt het pakket de dag erna bezorgd maar dit ligt in handen bij Post.nl. Mayke.com is niet aansprakelijk als de verzending niet de volgende dag bezorgd wordt. Er wordt door Post.nl niet bezorgd op zondagen, maandagen en feestdagen.

Pons Quintana


Pons Quintana komt uit Menorca. Het is een fantastisch mediterraans merk met fantastische kwaliteit en een prachtige collectie.

Filter by

Merken

Maten

Kleuren

Inspiratie foto
@n1rvana
Pons Quintana Sandalen Bruin
Pons Quintana Sandalen Bruin

Pons Quintana

Braided leather platform sandals
€ 259,00

Pons Quintana

  • 37
  • 37,5
  • 38
  • 38,5
  • 39
  • 39,5
  • 40
  • 41

Over Pons Quintana

Het bedrijf Pons Quintana werd opgericht in 1953 in Alaior, Menorca. In het begin was het gericht op het maken van kinderschoenen. In 1968 werd de huidige fabriek gebouwd met modernere machines voor de assemblage en fabricage van zijn producten. de eerste commerciële contacten worden gelegd met Europa. Begin jaren tachtig komt de volgende generatie binnen om deel uit te maken van het bedrijf, waarbij de oprichter, de heer Santiago Pons Quintana, voorop blijft lopen. Tijdens dit nieuwe project worden zowel Italiaanse als Franse ontwerpers aangenomen en begint Pons Quintana met het opstellen van een definitieve en internationale productlijn.In 1990, met de integratie van nieuwe technologieën, blijft de grote Pons Quintana-familie groeien. Dit alles resulteert in een belangrijke stijging van de productiviteit en de consolidatie van het merk. Tijdens deze jaren van vooruitgang en welvaart besluit de oprichter, Santiago Pons Quintana, met pensioen te gaan en over te dragen aan de volgende generatie ondernemersleider door zijn kinderen, Magda en Santiago, die sindsdien verantwoordelijk zijn voor het huidige imago van het bedrijf en dappere weddenschappen sluiten voor hun bedrijf. Pons Quintana definieert zichzelf vandaag als een bedrijf dat openstaat voor de wereld.


Pons Quintana en Mayke.com

Bij ons in de collectie hebben we schoenen en tassen van Pons Quintana. Ze hebben prachtge (gevlochten) hoge en halfhoge laarzen. Wat ons betreft is het topmodel in de schoenencollectie de moccassins van Pons Quintana. De grote verrassing zijn wel de tassen dit seizoen. De ronde gevlochten schoudertas is er in zwart, bruin en rood. 
 

Pons Quintana bij ons in de winkel

Natuurlijk kun je ook bij ons in de winkel komen om de collectie te komen bekijken. We helpen je graag om het perfecte paar uit te zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld hulp wil  om een look samen te stellen kijken we heel graag met je mee. Een merk als Pons Quintana combineert bijvoorbeeld fantastisch met een merk als AVDW.