Gratis verzenden en retouren * Voor 16:00 besteld, morgen in huis **
* Gratis verzending bij bestelling vanaf €50,- in NL, BE, DE & DN. Gratis retourneren bij bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland (m.u.v. (pre)sale artikelen).
 
** Op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de zending dezelfde dag verzonden. In principe wordt het pakket de dag erna bezorgd maar dit ligt in handen bij Post.nl. Mayke.com is niet aansprakelijk als de verzending niet de volgende dag bezorgd wordt. Er wordt door Post.nl niet bezorgd op zondagen, maandagen en feestdagen.

Gia Borghini


“Women are our muses. We are constantly inspired by all women who are strong, passionate about life, who have something valuable to express. Above all, as a mostly female team, we identify with women who support other women" (Gia Borghini).

Filter by

Merken

Maten

Kleuren

Inspiratie foto
@modedamour
Gia Borghini Pumps Brass
Gia Borghini Pumps Brass

Gia Borghini

Rosie satin pump
€ 49,00
€ 449,00 | 89% korting

Gia Borghini

  • 37
  • 37,5
  • 38
  • 38,5
  • 39
  • 39,5
  • 40

Over Gia Borghini

Gia Borghini is een merk dat in 2016 is opgericht door de Italiaanse onderneemster-ontwerpster Barbara Borghini. Na eerst Communicatie & Marketing te hebben gestudeerd in Rome vervolgde ze haar opleiding met een master in Fashion Design in Florence. Na een tijd te hebben gewerkt in de industrie, zag ze kans om haar eigen schoenenmerk te lanceren. Gia Borghini is vernoemd naar Barbara’s dochter Ginevra,  die een van haar krachtigste inspiratiebronnen is. 

Gia Borghini is een merk dat volledig wordt geleid en geïnspireerd door vrouwen. Het merk heeft als een van de belangrijkste pijlers: het empowerment van vrouwen. De kracht achter Gia Borghini is het aangaan van langdurige partnerschappen met verschillende vertrouwde insiders binnen de mode branche. Zo is bijvoorbeeld, de bekende Deense stylist en influencer Pernille Teisbaek, in het voorjaar van 2021 aangesteld als creatief directeur.  Gia Borghini streeft ernaar vrouwen een platform te geven om creatieve gesprekken te voeren, frisse ideeën en ontwerpen te delen en om daarmee Gia Borghini vooruit te helpen. Met deze bedrijfs strategie boekt Barbara Borghini dan ook veel succes. Vele bekende vrouwen, als onder andere: Hailey Bieber, Ashley Graham, Elsa Hosk en Kendall Jenner, hebben dit merk lief.

De collecties

De stukken van Gia Borghini worden door de meest ervaren vakmannen gemaakt waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Het merk gelooft in kwaliteit en in het creëren van tijdloze stukken. Het merk creëert collecties voor vrouwen van over de hele wereld om hen krachtig, zelfverzekerd en comfortabel te laten voelen.

Opwindend design, ondersteund door een groeiende en wereldwijde gemeenschap, gebracht met Italiaans vakmanschap, dat is Gia Borghini.