Gratis verzenden en retouren * Voor 16:00 besteld, morgen in huis **
* Gratis verzending bij bestelling vanaf €50,- in NL, BE, DE & DN. Gratis retourneren bij bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland (m.u.v. (pre)sale artikelen).
 
** Op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de zending dezelfde dag verzonden. In principe wordt het pakket de dag erna bezorgd maar dit ligt in handen bij Post.nl. Mayke.com is niet aansprakelijk als de verzending niet de volgende dag bezorgd wordt. Er wordt door Post.nl niet bezorgd op zondagen, maandagen en feestdagen.

Laura Lombardi


Laura Lombardi is een ontwerpster die als hobby is begonnen met het assembleren van gouden lariats en medaillons op haar keukentafel. Uiteindelijke veranderde deze hobby in haar werk, toen ze haar artistieke praktijken, ging toepassen in haar onafhankelijke bedrijf dat ze in 2010 oprichtte.

Filter by

Merken

Maten

Kleuren

Inspiratie foto
@frachella
Inspiratie foto
@millicent4 Judith McMillan

Over Laura Lombardi

Laura Lombardi, oprichtster en ontwerpster van het merk, groeide op in twee compleet verschillende werelden. Naast in NYC geleefd te hebben, is ze ook opgegroeid in San Giovanni Valdarno, een klein stadje in Toscane. Haar ontwerpen worden dan ook beïnvloed door zowel, de wat meer ruwe en industriële stijl van New York City, als de klassiekere kunstmotieven uit Italië. Door het combineren van deze twee verschillende stijlen en materialen brengt ze noties uit het verleden naar het heden. Nog steeds is het sieraden merk en de studio ervan gevestigd in NYC.

Laura Lombardi’s designs

Veel sieraden van Laura Lombardi zijn gemaakt van gerecyclede materialen en gevonden voorwerpen. Zo wordt bijvoorbeeld al het messing dat ze in haar sieraden gebruikt gerecycled. Deze benadering, op het ontwerp en gebruik van materialen bij haar sieraden, vloeit voort uit haar achtergrond in beeldende kunst (beeldhouwkunst) en mixed media assemblage.