Gratis verzenden en retouren * Voor 16:00 besteld, morgen in huis **
* Gratis verzending bij bestelling vanaf €50,- in NL, BE, DE & DN. Gratis retourneren bij bestellingen vanaf €50,- binnen Nederland (m.u.v. (pre)sale artikelen).
 
** Op werkdagen voor 16:00 besteld wordt de zending dezelfde dag verzonden. In principe wordt het pakket de dag erna bezorgd maar dit ligt in handen bij Post.nl. Mayke.com is niet aansprakelijk als de verzending niet de volgende dag bezorgd wordt. Er wordt door Post.nl niet bezorgd op zondagen, maandagen en feestdagen.

Shiloh Heritage


De naam van het merk roept de noties op van sereniteit ("Shiloh" betekent "Haven of Peace" in het Hebreeuws) en transmissie: die van knowhow en traditie, in andere woorden, "Heritage". De hoogwaardige producten zijn ontworpen in Parijs en gemaakt in fabrieken die specifieke vakmanschapkennis met betrekking tot het product beheersen. 

Filter by

Merken

Maten

Kleuren

Inspiratie foto
@philineroepstorff
Inspiratie foto
CBR building - Constantin Brodzki, 1970
Inspiratie foto
@Unreadable

Over Shiloh Heritage

Shiloh Heritage is een modemerk waarvan de producten eigenlijk exclusief online worfden verkocht. Maar ze hebben een uitzondering gemaakt en het is nu ook verkrijgbaar bij Mayke in Oisterwijk. De ontwerper koos ervoor om de geschiedenis van het merk te beginnen met een enkel product om kwaliteit en stijl onder de knie te krijgen. Nauwkeurigheid en presisie zijn essentiele waarden. 

De Midnight, een persoonlijke interpretatie van de wersternlaarzen, werd bedacht door de ontwerpster Johanna Touitou, terwijl ze zich een laars probeerde voor te stellen die ze niet op de markt kon vinden. Zoals ze zelf zegt: "je moet in je ideeën geloven en ze ten volle nastreven". Johanna begon haar carrière bij Chloé bij Phoebe Philo, voordat ze waardevolle ervaring opdeed naast Sonia Rykiel en Elie Saab. In deze grote modehuizen trainde ze in het creëren en ontwikkelen van collecties. Va vijftien jaar ervaring in de luxe confectie-industrie, besloot Hohanna haar artistieke visie uit te drukken door haar eigen merk te lanceren. Haar favoriete materiaal is altijd leer geweest, de kenmerkende geur, de aanraking en de specifieke knowhow vereist. Johanna koos natuurlijk dit materiaal als uitgangspunt. 

De Midnight western laarzen

Een scherpe, modieuze, rechte laars, maar met zachtheid. Een vorm die perfect de harmonie illustreert tussen luxe materialen en perfecte pasvorm. Dit zijn typerende eigenschappen van Shiloh Heritage. Het merk weerspeigelt de visie van Johanna Touitou: sterke stukken en toch draagbaar, authentiek en vrouwelijk. Een eeuwige erfstuk in je kast! 

De Midnight laarzen zijn het startpunt van het merk en symboliseert de grens tussen dag en nacht. Met zijn flexibele zool die absoluut comfort biedt, kun je de hele dag blijven lopen op deze laarzen. De laarzen zijn volledig handgemaakt in een fabriek die de techniek van de westernlaars beheerst die al meer dan 100 jaar van generatie op generatie wordt doorgegeven.